ARTVİN / ARHAVİ - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi Arhavi / ARTVİN
Vizyon
Okulumuz Türk Eğitim Sistemi içerisinde, sürekli değişen ve gelişen dünyanın gereksinimi olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için üzerine düşeni yapsın. Okulumuz çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknoloji kullanan, bir üst kurum için en uygun davranışları kazanmış ve öğrendiklerini yaşam biçimi haline getirmiş öğrenciler yetişsin. Okulumuz yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve destek personeli ile doğal bir uyum enerjisi ile genç insanları geleceğe hazırlayan bir kurum olmakta öncü olsun.Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Eğitim kurumumuzda Milli Eğitim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli şekilde uygulamak; öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; kabiliyetleri evrensel normlarda geliştirilmiş öğrenciler yetiştirmek ve eğitim kurumumuzda öğrenmeyi öğretmek temel işlev imizdir.
Başarılar
Okulumuz Masa Tenisi Takımı 23-27 Mart 2015 tarihinde Sinop İlinde yapılan Masa Tenisi Yıldızlar (kız) Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Türkiye sekizincisi olmuşlardır.
Öğretim Şekli :NORMAL
08.30 - 15.30
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
VAR
CUMHURİYET MAHALLESİ - ARHAVİ / ARTVİN
İL : 82 KM İLÇE : 2 KM
OKUL MASA TENİSİ KIZ-ERKEK TAKIMI 2015-2016 YILI İL BİRİNCİSİ,GRUP BİRİNCİSİ
2016 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI
Diğer Hususlar
Toplam Öğrenci sayımız 55 erkek ve 25 kız olmak üzere 80 dir.